dinsdag 8 mei 2012

Kamertje

Sinds half februari wonen we in een ander appartement. Onze huisbaas was zo aardig om ons het appartement naast ons vorige huisje aan te bieden. Dit huis heeft een extra kamer en significant meer ruimte. Aurora heeft haar intrek genomen in het extra kamertje. Wat een ruimte ineens!

Onze vorige slaapkamer van krap 3 bij 4,5 meter stond nogal vol met een tweepersoonsbed, een peuterbedje, dressoir, commode, grote kledingkast en Aurora's kledingkast. Ook konden we 's avonds de badkamer niet in omdat die alleen toegankelijk was via de slaapkamer....

De eerste nacht was het wel vreemd zonder de kleine. Ik heb de halve nacht wakker gelegen en geluisterd, want een babyfoon hebben we niet. Ze is ook meteen heel ver weg. Tussen onze slaapkamers zitten de woonkamer, keuken en hal. Als wij gaan slapen zetten we alle deuren op een kier, zodat we het snel horen als er iets is.

Omdat we zo onverwacht gingen verhuizen hebben we nooit nagedacht over een thema voor Aurora's kamertje, dus het oogt nog een beetje kaal. We weten ook niet hoe lang we hier blijven wonen; dr E zou wel eens een baan buiten de randstad kunnen krijgen. In ieder geval heeft ze genoeg ruimte om te spelen nu!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten