donderdag 18 augustus 2011

Het reizende circus is weer in de stad

Gisteren kreeg ik een nieuwsbrief over de email van Pampers. Geen idee hoe ze er bij komen, maar blijkbaar houden ze bij wanneer onze baby geboren is en in welke fase van ons leven we ons zouden moeten bevinden. Het begon met: "Geachte P.L., jouw baby is nu drie maanden, tijd om voor het eerst een uitje te ondernemen. "
Verbazingwekkend genoeg was het ze ontgaan dat ons gezin al twee maanden met trots de bijnaam 'Het reizende circus' voert. Vorig weekend was het tijd voor de Reis der Reizen, de culminatie van al het gesleep met weekendtassen dat wij al ruim vier jaar ondergaan onderweg van Amsterdam naar Leiden en alles wat daar tussen ligt:

Castlefest, middeleeuws- en fantasyfestival bij kasteel Keukenhof.

Dr. E. en ik zijn de fase van verkleedpartijen en ridders en prinsessen nooit ontstegen, zoals het ware gottiks en fantasie-gekkies betaamt. We gingen de volle drie dagen naar het festival en logeerden 's nachts bij oma Merkje en opa Rinus.
Op woensdag begonnen wij met goede moed onze Daewoo Matiz in te laden en kwamen erachter dat onze bagage onmogelijk in één keer verscheept kon worden. Wij hadden namelijk bij ons:

1 baby in maxicosi
1 bugaboo kinderwagen
1 luiertas
3 weekendtassen
2 eastpaks
2 kledingzakken vol kostuums
1 oorlogsboog van twee meter met pijlenkoker
6 paar schoenen en laarzen
3 hoeden

Dus...

Mede dankzij onze opzienbarende parafernalia is het een fantastisch weekend geworden, en Aurora heeft ook de grootste lol gehad met kijken naar alle kleuren en verklede mensen. Een tip voor alle dames die zich graag in kostuum laten fotograferen: Baby's zijn uitstekende accessoires, verrotte oude kinderwagens trouwens ook.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten