donderdag 18 augustus 2011

Zeau. Het langverwachte blog is dan eindelijk hier!

Aangezien ik de laatste tijd een aantal keer de vraag heb gekregen of ik onze hobbelige weg naar het ouderschap wilde documenteren in een blog heb ik er uiteindelijk maar aan toegegeven.
Twee studenten die onverwacht een baby krijgen staan natuurlijk garant voor hilariteit. We zullen wel eens zien wie er het laatst lacht! In ieder geval niet onze dochter Aurora, want zij is een vrolijke model-baby met een brede, tandeloze grijns die te pas en te onpas tevoorschijn komt.

Dat brengt ons bij de Dramatis Personae van dit blog:

Aurora, de Tevreden Baby

Liselotte, de moeder, tevens slechtste theoloog aller tijden en klassiek en niet zo klassiek zangeres.

Bijna-dokter E., vader en geneeskundestudent die maar niet kan beslissen of hij nu chirurg, internist, gynaecoloog of helikopterpiloot wil worden.


Oma Merkje, een enigmatisch persoon die hyper en moe moeiteloos combineert en altijd op jacht is naar merk-kleding en -spullen om Aurora onder te bedelven.

Opa Rinus, veruit de meest evenwichtige figuur die je hier zult tegenkomen, en net als op de meeste dieren lijkt hij ook op Aurora een magische uitwerking te hebben. De andere optie is dat ze hem al begint in te palmen om een pony voor haar te kopen. 


Oma Hamster, bij gebrek aan beter alias, renaissance-vrouw die alles kan, van goud smeden tot coachen, is alvast begonnen met Aurora's muziekonderwijs in dierenliedjes.

Opa Gadget, met de meest opzienbarende collectie elektronica sinds de Mediamarkt, speelt in op Aurora's ijdelheid door haar regelmatig op de foto te zetten.

Tot zover de personages, er zullen er vast meer aan deze lijst toegevoegd worden naar mate het plot ingewikkelder wordt.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten